Ga jij, of gaat jouw bedrijf of organisatie de komende tijd de eerste circulaire stappen zetten? Of werk je aan de doorontwikkeling van je circulaire businessmodel? De Week van de Circulaire Economie biedt kennis en inspiratie.

Van 11 t/m 16 maart 2024 kun je op tal van plekken in Nederland kennis maken met circulair denken, doen en ondernemen. De Week van de Circulaire Economie is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door (beginnende) circulaire ondernemers. Ook in Haarlem is er een volle agenda met diverse locaties en activiteiten. Denk aan de fietstocht langs circulaire ondernemers, themabijeenkomst meubels en projectinrichting, bedrijvenborrel, kleding- en speelgoedruil, Mama Gaia Talkshow en Festival Circulair. Bekijk hier het programma in Haarlem en doe mee!

De Week van de Circulaire Economie wordt georganiseerd door Het Versnellingshuis. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op het vergroten van bewustwording en het stimuleren van initiatieven op het gebied van circulariteit. Het biedt een platform voor het delen van kennis, het bevorderen van innovatie en het inspireren van actie om de overgang naar een circulaire economie te versnellen. Met ruim 180 evenementen verspreid door het hele land – van vaarroutes tot online kennissessies – belooft het wederom een boeiende week te worden voor (startende) circulaire ondernemers en nieuwsgierige bezoekers. Lees hier meer over de Week van de Circulaire Economie en het landelijke programma.