Financiering

Het vinden van financiering vormt vaak een obstakel bij startende impact ondernemers. Immers, daar waar winstmaximalisatie niet de prioriteit heeft, neemt de belangstelling van financiers snel af. Aan de andere kant is er een groeiende groep investeerders, financiële instellingen en fondsen die met hun investeringen meer een positieve maatschappelijke bijdrage willen leveren naast een financieel rendement.

Ronde tafels Impact Financiering

Hoe kom je in contact met financiers? En hoe kom je beslagen ten ijs bij financiers? De Ronde tafels Impact Financiering helpt jou hierbij door financiers en ondernemers samen aan tafel te brengen.

We helpen met impact creëren door een goede financieringsaanvraag van impact ondernemers te verbinden met financiers. Dit betreft een diverse samenstelling aan impact financiers o.a. banken, fondsen, non-bancaire financiers, kredietunie en Qcredits.

Met de deelnemende partijen (impact ondernemers, banken, private investeerders en fondsen) bouwen we een platform waar impact ondernemers worden begeleid in het opstellen van hun financieringsvraag. Deze wordt door gezamenlijke financiers en fondsen beoordeeld.

Meld je aan voor updates en informatie over de volgende editie.