Circulair ondernemen is ondernemen waarbij geen afval bestaat en je grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Met circulair ondernemen kun je ook je kosten verlagen en innovatie aanjagen. Op 11 tot en met 15 maart, tijdens de Week van de Circulaire Economie, kun je in heel Nederland bij circulaire organisaties, bedrijven en hubs door het hele land kennis en inspiratie opdoen over circulair ondernemen. Er zijn kennissessies, talkshows, kookworkshops, fietstochten om een kijkje in de keuken te nemen bij koplopers en nog veel meer.

Ook in Haarlem groeit het aantal circulaire ondernemers en initiatieven. Veel maakbedrijven bundelen hun krachten en vormen een community op de inspirerende plek Maak Haarlem. Door te leren van elkaars ervaringen, best practices, innovaties (kruisbestuiving) en door samen te werken kan de maakindustrie sneller innoveren en circulair worden.

Op vrijdag 15 maart blikt SO Business in samenwerking met MAAK Haarlem terug op de Week van de Circulaire Economie. Aan het woord komen Christina van Lammeren, beleidsadviseur circulaire economie van de gemeente Haarlem en een aantal Haarlemse ondernemers.

In verband met de planning is het belangrijk dat je je van te voren aanmeldt. Meld je hier aan!

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Welkom door SO Business
17.05 uur Terugblik op de Week van de Circulaire Economie. Wat gebeurde er in het land en in Haarlem? Door Christina van Lammeren, beleidsadviseur circulaire economie van de gemeente Haarlem
17.20 uur Interview met twee Haarlemse ondernemers met prachtige circulaire ondernemingen
18.00 uur Borrel
19.15 uur Einde

Deelnemen en kosten
De bijeenkomsten van SO Business zijn gratis. Drankjes e.d. zijn voor eigen rekening.

Coördinatie SO Business:
Heb je vragen of wil je een bijdrage leveren aan SO Business, stuur dan een mailtje naar sobusiness@societeitvereeniging.nl

Irene van der Lubbe, Lorenzo Homoet, Maureen Lashley en Joost Wijstma