9 mei: Verkoopkansen voor impactondernemers

Op 9 mei van 10.00-12.00 uur organiseert Kennemer Impact de bijeenkomst ‘Verkoopkansen voor impact ondernemers in Haarlem en Kennemerland’. Tijdens de bijeenkomst kijken we samen hoe jij als impact ondernemer meer omzet kunt genereren. We gaan actief op zoek naar kansen voor jouw bedrijf en hebben daarvoor een programma samengesteld dat je niet mag missen.

Wat gaan we doen?
We praten je bij over de laatste ontwikkelingen in Haarlem, kansen in de markt én de ondersteuning die Kennemer Impact jou kan bieden als jij je omzet wilt vergroten. Je maakt kennis met The Giftmakers – zij brengen impactvolle relatiegeschenken en kerstpakketten op de markt – en Ohmygood giftcard: de cadeaukaart die je kan besteden bij impact ondernemers. Ook gaan we in op de toegevoegde waarde van een SROI-batch en hoe je deze kunt verzilveren.
Op interactieve wijze verkennen we vervolgens de volgende kansen voor jouw onderneming;

  • Kennemer Impact Giftcard: Deelnemen is lokaal samenwerken en landelijke impact maken. Hoe word jij onderdeel van deze kaart en haal je extra omzet?
  • Kennemer Impact Kerstpakket: Jij hebt een impactvol product. Is jouw product interessant voor het aanbod van The Giftmakers? En kunnen we met de deelnemers op het Kennemer Inkoop Platform een impactvol Kerstpakket samenstellen?
  • Deuren openen naar nieuwe business: Wat is jouw ideale klant, wat heb je hem te bieden en hoe kunnen we je helpen de deur bij deze klant te openen?

Kennemer Inkoop Platform
Het Kennemer Inkoop Platform organiseert dit evenement als onderdeel van Kennemer Impact: het actieprogramma voor impact ondernemen in Haarlem en Kennemerland. Het doel van de bijeenkomst is om impact ondernemers te verbinden aan initiatieven en organisaties die kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Alle bedrijven op het Kennemer Inkoop Platform en andere impact ondernemers uit de regio zijn welkom. De bijeenkomst is inclusief lunch en vindt plaats op het Seinwezen.

Het programma
09.30u – 10.00u: Inloop
10.00u – 11.10u: Opening en deelsessies door: André Brasser (Stadsgarage), Judith Schmitz (Ohmygood Giftcard), Tanja Lindeboom (The Giftmakers) en Ruud Meijer (Gemeente Haarlem)
11.10u – 11.45u: Interactieve sessie: 3 stappen voorwaarts
11.45u – 12.00u: Afronding en lunch

Meld je aan
Laat deze kans niet lopen en meld je gratis aan!

Verkoopkansen voor impact ondernemers in Haarlem en Kennemerland

  • Locatie: Seinwezen (Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem)
  • Datum en tijd: di 9 mei 2023 10:00 – 12:00
  • Meld je hier gratis aan!