Wil je meer weten over wat je allemaal kan doen om voedselverspilling in jouw zaak tegen te gaan? En wat deze besparing kan opleveren aan milieuwinst, maatschappelijke impact en kostenbesparing? Kom dan op 16 september naar deze uitwisselingsbijeenkomst en netwerkborrel!

Wat bieden wij?

  • Inzicht in de voordelen van minder voedselverspilling
  • Leer wat je allemaal kunt doen om voedselverspilling te voorkomen: wat mag wel en wat mag niet?
  • Praktische tips om zelf met voedselverspilling aan de slag te gaan, o.a. van ondernemers die hebben meegedaan aan projecten om voedselverspilling tegen te gaan

Voor wie?

Voor alle ondernemers en koks in Haarlem, Heemstede en omstreken, die graag voedselverspilling willen tegengaan en daar inspiratie over willen opdoen.

Praktisch:

  • Datum: maandag 16 september
  • Tijd: 14:00 – 16:30
  • Kosten: gratis
  • Locatie: Restaurant Parck in Haarlem

Verder oppakken?

Raak je geinspireerd tijdens dit event en wil je er komende maanden mee aan de slag? Doe mee met een project om voedselverspilling inzichtelijk te maken in Heemstede. Vragen? Stel ze tijdens de borrel!