Zou je graag meer willen leren over het indienen van een financieringsaanvraag bij een bank? Op dinsdag 24 september van 14:00 tot 16:30 uur organiseert Kennemer Impact de masterclass ‘Financiering voor impact ondernemers’ in het Seinwezen in Haarlem.

Tijdens deze masterclass ontdek je de basisprincipes van financiering vanuit het perspectief van een bank. Dirk Teijen van Triodos Bank zal uitleg geven over de passende kapitaalvormen voor verschillende fasen van je onderneming en verkennen welke andere financieringsmogelijkheden er zijn voor impact gedreven ondernemers buiten de bancaire sector. Daarnaast ontvang je inzicht in de (financiële) afwegingen die Triodos Bank maakt bij de beoordeling van kredietaanvragen. In een praktisch en interactief gedeelte kunnen deelnemers vragen stellen en feedback krijgen op hun plannen en financieringsvragen. Dit kan in de vorm van een pitchronde, zodat je beter voorbereid bent wanneer je met je verhaal bij de bank aanklopt, maar je kunt ook gewoon je vraag stellen. Concrete vragen over investeringscases kunnen vooraf worden ingediend.

Over de trainer: 

Dirk Teijen heeft bijna 20 jaar ervaring in het financieren van het MKB, waarvan de laatste 5 jaar als relatiemanager bij Triodos Bank. Hij helpt ondernemers graag erbij positieve veranderingen te realiseren door passende financiering te vinden.

Belangrijke informatie:
  • Datum: Dinsdag 24 september
  • Tijd: 14:00 – 16:30 uur (inloop vanaf 13:45 uur, borrel vanaf 16:00 uur)
  • Locatie: Seinwezen Haarlem, Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
  • Let op: Bij aanmelding en niet verschijnen zijn we genoodzaakt om €50 in rekening te brengen.

Er is plaats voor slechts 10 deelnemers, dus meld je snel aan!