Ben jij er ook bij op 5 juli? Van 15:00u tot 16:30u organiseert Kennemer Impact samen met de Haarlemse Waardemakers een Meet-up in Haarlem. Deze editie staat in het teken van circulair samenwerken en ondernemen.

Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers, ontdekt innovatieve, duurzame initiatieven en maakt kennis met De Haarlemse Waardemakers: hét circulaire netwerk van Haarlem. Makers, reparateurs, scholen, bedrijven, vrijwilligersorganisaties en kringloopwinkels werken in een krachtig ecosysteem samen aan innovatieve oplossingen en experimenten. Ze verbinden kennis, ervaring en passie van Haarlemse organisaties, waardoor nieuwe circulaire samenwerkingsketens ontstaan. Hun droom? Een Haarlem zonder restafval, waar hoogwaardig hergebruik en inclusieve werkplekken de norm zijn.

Tijdens de Meet-up vertellen de trekkers van De Haarlemse Waardemakers Malou Tromp (Gemeente Haarlem), Lisa Mori (Spaarnelanden) en Tom Wielart (Spaarne Werkt) meer over het netwerk, de aangesloten partners en de samenwerkingsverbanden die al zijn ontstaan. Sandy Bruns, een van de partners zal vertellen over haar twee ondernemingen: Modair en Ruse. Hiermee ontwerpt, maakt en verkoopt zij modulaire en refurbished winkelinrichting voor de mode Retail om zo deze branche meer circulair te maken.

Graag gaan ze samen met jullie in gesprek over uitdagingen, lessons learned en ervaringen rondom circulair samenwerken. Het belooft een boeiende Meet-up te worden met hopelijk veel uitwisselingen! Aansluitend is er een borrel met alle ruimte om bij te praten en nieuwe contacten te leggen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Seinwezen (Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem) en wordt georganiseerd in het kader van het Actieprogramma Impact Ondernemen. Met vragen en reacties kun je terecht bij Anke Dorenbos via anke@kennemerimpact.nl.

Inloop: 14:45u / Start Programma: 15:00u / Borrel: 16:00u / 16:30u Einde programma

Meld je hier gratis aan!