Kun jij als impactvolle mkb-ondernemer hulp gebruiken bij het verduurzamen van je bedrijf? Schrijf je dan nog voor 30 april in voor Green at Heart @ Impact Hub Amsterdam!

Green at Heart heeft een gemakkelijke tool ontwikkeld om sociale mkb-bedrijven te helpen met het maken van een duurzaamheid stappenplan in de breedste zin van het woord (en voor te bereiden op de aankomende ESG-wetgeving) – te beginnen met inzichtelijk maken hoe je er nu voorstaat. Green at Heart is gratis en geeft toegang tot de ESG-tool en drie webinars met experts. Je kan het dus helemaal in je eigen tijd doen. Aan de hand van de webinars verzamel je alle benodigde informatie en maak je een actieplan. De 60 bedrijven met de meest veelbelovende plannen krijgen financiering (tot 8000 euro) om deze uit te voeren.

Als je voor 30 april aanmeldt, kun je in mei al aan de slag: Impact Hub Amsterdam | Green at Heart.