Luuk Rensen brengt bedrijven op weg naar maatschappelijke impact.

Kennemer Impact heeft het genoegen om Luuk Rensen aan te kondigen als de nieuwste toevoeging aan het team rondom het Haarlems Actieprogramma Impact Ondernemen. Als ondernemer en verbinder met een grote passie voor duurzaamheid en sociale impact is Luuk Rensen vastbesloten om meer ondernemers te bereiken met de ondersteuning die Kennemer Impact kan bieden. Naast een lange geschiedenis van betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken, heeft Luuk Rensen een rijke achtergrond in ondernemersnetwerken, met name als oprichter van Sparkz Networking Kennemerland.

Kennemer Impact Ambassadeur Luuk Rensen

Juist ‘the unusual suspects’, de bedrijven die misschien niet traditioneel geassocieerd worden met impactvol ondernemen, wil hij informeren, inspireren, betrekken en in beweging brengen. “Ik ben al lange tijd geïnteresseerd in duurzaamheid en het behoud van onze schaarse natuur,” zegt Luuk Rensen. “Met de uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan, is het meer dan ooit belangrijk om een breed scala aan stemmen en perspectieven te betrekken bij de discussie over duurzaamheid en maatschappelijke impact. Impact maak je niet alleen in de voorhoede.’’

Is impact ondernemen nieuw voor jou en ben je benieuwd wat Kennemer Impact kan betekenen voor jou en je onderneming? Of wil jij binnen jouw ondernemersnetwerk of brancheorganisatie meer aandacht organiseren voor duurzaam en impactvol ondernemen en inkopen? Neem dan contact op met Luuk Rensen. Hij kijkt ernaar uit om kennis te maken en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Contactgegevens (op dit moment):
E LuukRensen@SparkzNetworking.nl (Ambassadeur Kennemer Impact)
M 06-1108.5859