Ga aan de slag met jouw sociale of duurzaam verdienmodel tijdens de masterclass van Kennemer Impact Coach Edwin Teljeur op 25 april in het Seinwezen in Haarlem. Deze masterclass draait om het vinden van balans: geld verdienen en impact maken als sociale ondernemer.

In de huidige wereld, waar economische vooruitgang vaak op gespannen voet staat met maatschappelijke behoeften, staan sociale ondernemers op de voorgrond om deze uitdagingen aan te pakken. Samen gaan we in op de dilemma’s aan de hand van praktijkvoorbeelden. We voorzien jou, als toekomstige of huidige sociale ondernemer, van de nodige inzichten en strategieën om deze delicate balans succesvol te beheren.

Gedurende twee uur zullen we duiken in de kernprincipes van sociale ondernemingen, het verkennen van succesvolle businessmodellen die zowel financieel rendabel als maatschappelijk impactvol zijn. We zullen samen voorbeelden onderzoeken en hun presentatie in de media bekijken. Er is voldoende ruimte voor interactie met elkaar, omdat juist dit waardevolle inzichten oplevert. We sluiten af met een borrel en tijd om te netwerken.

Jouw trainer

Edwin Teljeur is een ervaren professional op het gebied van sociaal ondernemerschap, bekend om zijn vermogen om economische doelen met maatschappelijke impact te verenigen. Naast zijn betrokkenheid bij diverse initiatieven, waaronder het oprichten van sociale onderneming MEO, heeft Edwin een sleutelrol gespeeld in projecten die gericht zijn op het versterken van impactondernemingen. Zijn expertise strekt zich uit over het opzetten van succesvolle businessmodellen die zowel financieel rendabel zijn als van grote maatschappelijke waarde. Als spreker en adviseur deelt Edwin zijn diepgaande kennis en ervaringen om anderen te inspireren en te gidsen in het navigeren van de uitdagingen en kansen binnen sociaal ondernemerschap.

Programma

Schrijf je in voor een inspirerende en mogelijk transformerende ervaringen die je perspectief op sociaal ondernemerschap zal veranderen. Samen zullen we verkennen hoe we de wereld een beetje mooier kunnen maken, één onderneming tegelijk.

  • 13:15 uur Inloop
  • 13:30 uur Start masterclass
  • 15:30 uur Borrel en netwerken
  • 16:00 uur Einde van de masterclass

Praktische informatie en aanmelden

Datum: 25 april, 13:30 t/m 16:00 uur, Seinwezen Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
Eigen bijdrage: €50. Er is plek voor 10 deelnemers, dus meld je snel aan.

Let op! De masterclass is bedoeld voor ondernemers in de regio Haarlem-Kennemerland in het brede midden- en kleinbedrijf, die impact willen maken als onderdeel van hun kernactiviteit en die al een stuk omzet draaien.