In april gaan we van start met een nieuw initiatief: Startup Haarlem (Schalkwijk). Hiermee willen we meer kansen creëren voor initiatiefnemers en sociaal ondernemers met een migratieachtergrond in Haarlem.

Wat houdt dit in?

We gaan 10 Haarlemse initiatiefnemers (met een migratieachtergrond) ondersteunen met (de start van) hun sociale onderneming door middel van:

  • een trainingsprogramma, 
  • individuele coaching (on the job), 
  • een community met ambassadeurs van (oud)deelnemers aan onze trainingen,
  • verbinding met bredere programma impact ondernemen in de stad,
  • een budget voor out-of-pocket kosten van hun initiatief/onderneming.

Geen kosten, geen ervaring en geen diploma’s nodig.

Voor wie?

Je woont en werkt bij voorkeur in Schalkwijk en je wilt een sociale onderneming starten. Of je hebt al een initiatief of onderneming waarmee je een maatschappelijke bijdrage wilt leveren. Ben of ken jij een potentiële deelnemer?

Kennismaking en informatiedag

Op 16 april aanstaande organiseren we een eerste kennismaking- en informatiedag. Dit doen we in vier ronden (van 10-12 uur, half 1-half 3, 3-5 uur en half 6-half 8). Meld je hier aan voor de informatiedag op 16 april:

Dit initiatief maakt onderdeel uit van het All-in programma van Social Enterprise NL en is uit 84 aanvragen samen met 9 andere initiatieven geselecteerd. Voor meer informatie, zie: allin-socialenterprise.nl