Je bent van harte uitgenodigd voor de webinar ‘Toegevoegde waarde van de Code Sociale Ondernemingen’ die Social Enterprise NL organiseert op donderdag 29 februari 2024. Tijdens de online sessie vertellen verschillende sprekers over de toegevoegde waarde van de Code Sociale Ondernemingen voor jouw onderneming. Ook Ruud Meijer, aanjager Impact Ondernemen bij de gemeente Haarlem, is erbij om te vertellen waarom Haarlem de Code belangrijk vindt en benut in haar beleid.

Om te garanderen dat je samenwerkt met een onderneming die daadwerkelijk maatschappelijke impact creëert, zijn de afgelopen jaren enkele instrumenten en keurmerken opgezet. Na circa vijf jaar is het Register sociale ondernemingen een vaste en gewaardeerde speler in de markt. Maar wat is de toegevoegde waarde van de Code Sociale Ondernemingen voor jouw onderneming ten opzichte van andere keurmerken en het lidmaatschap bij Social Enterprise NL?

Tijdens de webinar Toegevoegde waarde van de Code Sociale Ondernemingen geven drie sprekers hier, vanuit verschillende perspectieven, antwoord op. Frank Verheul, directeur bij de Code Sociale Ondernemingen, licht toe wat de voordelen van de Code zijn voor jouw onderneming en hoe je toe kunt treden tot het Register. Ruud Meijer is aanjager van impact ondernemen binnen de gemeente Haarlem en vertelt over de manieren waarop de gemeente het Register Sociale Ondernemingen toepast. Ellen Heeres was directeur van Stichting Roetz Fair Factory en is nu Impact & People Manager bij United Repair Centre (zusterorganisatie van Makers Unite), beide ondernemingen die in het Register Sociale Ondernemingen staan. Ellen heeft het traject van Roetz destijds doorlopen en deelt haar ervaringen. De sessie sluit af met een Q&A waarbij je al jouw vragen kunt stellen.

Praktische informatie

Wat? Webinar Toegevoegde Waarde van de Code Sociale Ondernemingen
Voor wie? Leden en niet-leden van Social Enterprise NL die meer over de Code Sociale Ondernemingen willen weten
Wanneer? Donderdag 29 februari 9:30-11:00 uur
Waar? Online via Zoom (link ontvang je na aanmelden)
Aanmelden via deze link.