Grote bedrijven zijn vol aan de slag met het maken, meten en rapporteren van maatschappelijke impact. Zeker nu de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) van de EU is ingegaan. Maar wat als je een zzp’er of mkb’er bent? Wat wordt er van je verwacht? Hoe kun jij aan de slag met maatschappelijke impact? En wat zijn de eerste logische stappen?

Laat je bijpraten en praat mee op 15 februari bij de bijeenkomst van Sparkz Networking i.s.m. Stadsgarage / Kennemer Impact in het Seinwezen. Spreker Kirsten Ottens heeft meer dan 20 jaar ervaring in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als Impact Expert werkt ze zowel met grote bedrijven, MKB en sociaal ondernemers. Op 15 februari neemt zij je mee in hoe je jouw onderneming ook op het gebied van duurzaamheid verder toekomstbestendig kunt maken.

Na de informatiesessie is er een netwerkborrel & hapjes. De bijeenkomst vindt plaats van 17.30u tot circa 19.30u in het Seinwezen in Haarlem.

Praktische informatie:

  • Aanvang: 17.30 uur (tot ca 19.30 uur)
  • Locatie: Het Seinwezen, Haarlem (Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem)
  • Tickets: €25,- p.p.
  • Meer informatie en aanmelden: Sparkz Networking Kennemerland