Is in jouw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan en wil je kans maken op een Circular Award? Schrijf je dan nog tot 25 januari 2024 in met jouw project of nomineer jouw circulaire voorbeeld!

De Circular Awards worden georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland Circulair en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze worden uitgereikt aan innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die veel betekenen voor de circulaire economie. Je kunt meedoen in drie categorieën: Business, Public en Circular Chain (ketensamenwerking). Daarnaast wordt de Circular Hero uitgeroepen. Dit gebeurt allemaal tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie op donderdag 14 maart in Nijmegen. Wie winnen de Circular Awards in 2024?

Lees hier meer en meld je aan!