Maak jij impact in de mode- en textielsector en ben je op zoek naar internationale zakenpartners? De eerste stap naar internationaal zakendoen is netwerken. Meld je daarom aan voor de EU FashionMatch tijdens de modebeurs Modefabriek.

Het Enterprise Europe Network (EEN) en de Modefabriek organiseren op 21 en 22 januari voor de dertiende keer een gratis matchmaking op dé modebeurs voor labels en merken. In vooraf geplande matchmakingafspraken van 30 minuten spreek je de meest veelbelovende zakenpartners. Naast een ‘look book’ mogen de deelnemers 3 items van hun collectie meenemen om te kunnen demonstreren op onze EEN-stand. Pak deze interessante kans voor nieuwe zakelijke contacten en contracten!

Voor wie?

De matchmaking is zeer interessant voor:

  • modeontwerpers/stylisten
  • opkomende modelabels en -merken (kleding/modeaccessoires), starters
  • kleding, textiel en accessoires producerende bedrijven
  • detailhandelaren, distributeurs, verkoopagenten, modewinkels
  • e-commerce platformen
  • PR Agency, coaching, marketing en business consultants
  • inkopers / commerciële agenten
  • universiteit / R&D-instellingen op zoek naar nieuwe partnerschappen
  • recycling (chemisch en mechanisch) en sorteerdiensten
  • dienstverleners voor de kleding- en textiel sector

Waarom deelnemen?

Door deel te nemen aan de matchmaking breid jij je internationale modenetwerk uit. Je ontmoet potentiële zakenpartners en kunt direct samenwerkingen over de grens starten. De ontmoetingen van 30 minuten zijn vooraf georganiseerd. Je krijgt meer inzicht in de textiel- en modemarkt en het is goed voor jouw internationale naamsbekendheid in deze branche.

Lees meer en meld je gratis aan!