Op 19 januari organiseert SO Business een bijeenkomst over storytelling. Met storytelling laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Als ondernemer speel je namelijk de hoofdrol in jouw ondernemersverhaal. Met persoonlijke verhalen geef je betekenis aan jouw bedrijf of organisatie. Het resultaat is dat de juiste relaties en klanten zich met jou verbonden voelen.

Sem Stemerding van Storylogie.com en het Teamheldenspel neemt je mee in wat storytelling is en waarom ons brein zo goed op verhalen reageert. Aan de hand van theorie, voorbeelden en prikkelende vragen zal Sem je op weg helpen met een eerste concrete aanzet tot een verhaal. Een mooi begin dus van het nieuwe jaar!

Programma
16.30 uur Ontvangst en toast op het nieuwe jaar
17.00 uur Welkom
17.05 uur Storytelling door Sem Stemerding
17.45 uur Nieuwjaarsborrel en netwerken
19.15 uur Einde bijeenkomst

Lees hier meer en meld je gratis aan!