Heb jij een duurzaam product en ben je actief in Haarlem of Kennemerland? Sluit je dan aan bij de nieuwe samenwerking van het Kennemer Inkoop Platform met Ohmygood en The Giftmakers. Met een Kennemer Impact Kerstpakket en Giftcard bieden impact ondernemers in Haarlem en regio hun leukste, mooiste en lekkerste producten aan.

Samen maak je meer impact, omzet en bedien je ook de zakelijke markt. Beide producten kwamen tot stand in samenwerking met erkende impact ondernemers in de geschenkenbranche. Dit maakt het aanbod interessant voor organisaties die maatschappelijk verantwoord willen inkopen én voor bedrijven met een SROI-verplichting. Omdat zowel Ohmygood als The Giftmakers beschikt over een SROI-badge op het Kennemer Inkoop Platform, mogen bedrijven de Giftcards en Kerstpakketten aankopen als invulling van hun SROI-plicht bij de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Heemskerk, Beverwijk en Velsen. Daardoor deel je met jouw deelname ook mee in de voordelen van het SROI-beleid in onze regio als je zelf niet over een SROI-badge beschikt. Doe je niet mee, maar wil je wel een SROI-badge voor jouw bedrijf, dan ontdek je hier of je in aanmerking komt.

Word partner van Ohmygood en The Giftmakers

Door deel te nemen, treed je bovendien toe tot het landelijke aanbod van deze gamechangers in de geschenkenbranche. Voor de Giftcard werkt Kennemer Impact samen met de sociale onderneming Ohmygood. Deze biedt met haar giftcard en online platform een podium aan impactmakers door heel Nederland. De Kennemer Impact Giftcard zet impact ondernemers uit onze regio in de spotlight, maar geeft toegang tot het volledige aanbod van ohmygood. Het Kerstpakket is een co-creatie met The Giftmakers, expert op het gebied van duurzame en sociale cadeaus en PSO30+ gecertificeerd. The Giftmakers maken de pakketten voor bedrijven op maat en pakken ze in op de sociale werkplaats van Spaarne Werkt.

Mag jouw product niet ontbreken in het aanbod?

Schrijf je dan snel in op het Kennemer Inkoop Platform en geef aan dat je mee wil doen. Staat jouw bedrijf al op het platform en doe je nog niet mee? Of heb je vragen die je eerst aan ons voor wil leggen? Neem dan hier contact met ons op.