Tommy Tomato is een van de drie kanshebbers voor de Participatieprijs Werkgevers. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste ambassadeurs van inclusief werkgeverschap in Zuid-Kennemerland.

“Het begon allemaal met Achmad”, vertelt ondernemer en werkgever Bas Turk. “Een Syrische statushouder die voor een taalstage kwam. Daarvoor stond hij aan een lopende band waar hij geen woord Nederlands leerde. We waren sceptisch. Hij paste wel in ons team, maar hij had ambities in de elektrotechniek. Acht maanden later was hij uit zijn isolement, verdiende geld en sprak Nederlands. Hij werkt nu bij een technisch bedrijf. Hij had gewoon een opstapje nodig, en dat waren wij.” 

Lees hier het interview en kom ook inspiratie opdoen tijdens de jaarbijeenkomst op 16 november. Deze vindt plaats om 15.00-18.00 uur in de Koepel in Haarlem. Meld je hier gratis aan!