Ben jij er ook bij op 17 november? Van 15.00u tot 16.30u organiseren Stadsgarage en Gemeente Haarlem een Kennemer Impact meet-up in Haarlem. 

Ontmoet trainingsalumni en andere impact ondernemers en ga aan de slag in Action Learning Sets. In kleine groepjes breng jij een vraagstuk of probleem in waar je als ondernemer mee zit. Anderen helpen je verder door de juiste vragen te stellen. Vervolgens draaien de rollen om. Heb je behoefte aan meer ondersteuning? Dan kom je wellicht in aanmerking voor coaching. Deze kun je kosteloos aanvragen via de Kennemer Impact. Tijdens de meet-up kom je direct in contact met de coaches. Aansluitend is er een borrel met alle ruimte om bij te praten en nieuwe contacten te leggen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Seinwezen (Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem) en wordt georganiseerd in het kader van het Actieprogramma Impact Ondernemen. Met vragen en reacties kun je terecht bij Eva Zijlmans via eva@stichtingstadsgarage.nl.

Meld je hier gratis aan!