Fair Fashion Pop-up. Foto door Nina van Hilst

Kom naar de Fair Fashion pop-up aan de Gedempte Oude Gracht 3 in Haarlem. De Fair Fashion pop-up is een tijdelijke ruimte in een winkelpand waar allerlei activiteiten worden georganiseerd die te maken hebben met duurzame mode. Je kunt er kleding ruilen, workshops volgen, exposities bezoeken en kennismaken met duurzame ondernemers. Bezoek aan de pop-up en deelname aan de activiteiten zijn gratis.

Duurzame ondernemers uit de stad en gemeente Haarlem helpen je om bewustere keuzes te maken en de levensduur van je kleding te verlengen. Elk jaar gooien we in Haarlem 1 miljoen kilo kleding weg. Een groot deel daarvan wordt verwerkt als grondstof voor nieuw textiel of hergebruikt als tweedehands kleding. Nog beter zou zijn als we onze kleding langer konden gebruiken. Dat kan door vaker kleding te ruilen, te laten vermaken of er iets heel nieuws van te maken. Bij de Fair Fashion pop-up ontdek je hoe jij dat kunt doen én kun je direct aan de slag. Bekijk hier het volledige programma en meld je gratis aan!

Praktische informatie:

  • Open: van 5 oktober tot en met 28 oktober 2023
  • Adres: Gedempte Oude Gracht 3, Haarlem
  • Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00 uur
  • Deelname: bezoek en workshops zijn gratis
  • Voor workshops geldt dat je je vooraf aanmeld via de ondernemer