Ben jij impact ondernemer of wil je meer impact maken met jouw bedrijf? Kom dan op 6 oktober naar de Business Day van C the Future.

Tijdens het open spreekuur van de Kennemer Impact Helpdesk stel je al je ondernemersvragen. Over regels, vergunningen en procedures van de gemeente, maar ook over bedrijfszaken als je ondernemersplan, financiering, marktbewerking en personeel. Hier ben je op de juiste plek voor informatie, kennis, training, coaching, events én actualiteiten uit het impactnetwerk. Het open spreekuur vindt plaats bij de 3D Makers Zone om 11:00, 13:00 en 14:30.

Heb jij jouw ticket voor de Business Day al binnen? Met debatten, lezingen, workshops, de innovatiedokter, innovation dynamics en verschillende sprekers is dit hèt event waar je met je collega’s bij wilt zijn. Ontdek het hele programma en meld je gratis aan met de actiecode 3DMZ2023 via: www.cthefuture.nl