Nam jij deel aan de Impact Booster, Live Online Learning, SPARK Social Enterprise of My Social Startup? Markeer dan 14 juli in je agenda. Van 15.00u tot 16.30u organiseren Stadsgarage en Gemeente Haarlem een alumni meet-up op het Seinwezen. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens de meet-up brengen we je in contact met andere impact ondernemers, coaches en beleidsmakers. Samen gaan we in gesprek over wat jij nodig hebt om verder te komen met jouw onderneming. Dit is dus hét moment om je gezicht te laten zien en jouw netwerk uit te breiden. Ook maak je kennis met Kennemer Impact: het programma waarmee we impact ondernemerschap ondersteunen in Haarlem en regio. Aansluitend is er een borrel met alle ruimte om bij te praten en nieuwe contacten te leggen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alumni van de Impact Booster, Live Online Learning en voorlopers van deze programma’s. Ook andere geïnteresseerde impact ondernemers zijn welkom. Ben jij er ook bij? Meld je hier gratis aan!

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdag 14 juli 2023 van 15:00 – 16.30 (borrel en netwerken vanaf 16:30).
  • Locatie: Het Seinwezen, Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem.
  • Aanmelden is gratis en kan via deze link.

De meet-up wordt georganiseerd door Kennemer Impact: het Actieprogramma Impact Ondernemen van de gemeente Haarlem i.s.m. Stichting Stadsgarage. Met vragen en reacties kun je terecht bij Eva Zijlmans.