Iedere dag lezen we het in de krant: de krapte op de arbeidsmarkt is groot en houdt voorlopig aan. Het is een uitdaging om geschikte kandidaten te behouden of juist naar uw bedrijf toe te trekken en intern verder op te leiden.

Juist in deze tijd waarin er veel banen zijn, maar een schaarste aan personeel, zien wij dat een divers en inclusief personeelsbeleid de oplossing kan zijn. Als WerkgeversServicepunt ondersteunen we u daar graag bij. Zo brengen we op het Werkfestival vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Het is geen traditionele banenmarkt, maar biedt een laagdrempelige en feestelijke manier om met werkzoekenden in contact te komen.

Tijdens het ochtendprogramma nodigen we u als werkgever uit om deel te nemen aan een inspirerend programma over inclusie. Wat is dit eigenlijk en hoe kunt u dit vormgeven in uw organisatie? De informatie die u hier opdoet, kunt u direct toepassen tijdens het middagprogramma waarin u werkzoekenden kunt ontmoeten. Als werkgever kunt u kosteloos een stand reserveren, waar u uw bedrijf aan werkzoekenden kunt presenteren.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om als bezoeker naar het middagprogramma te komen. U bent welkom bij zowel het ochtend- als het middagprogramma. Ook bieden we u graag de mogelijkheid een introducé van een ander bedrijf of organisatie mee te nemen. Bent u erbij? We hebben elkaar nodig!

Noteer in uw agenda:

Dinsdag 6 juni 09.30 uur tot 16.30 uur

Locatie: Nova College Beverwijk

Informatie over het programma en het aanmelden volgt.

Namens de samenwerkende partijen,

ZKIJ Werkt Door

Nova College

WSP Zuid- Kennemerland en IJmond