Vernieuwers uit het regionale bedrijfsleven aan tafel. Dat is de opzet van Goede Zaken Innovatief. Met als doel om de praktische kant van innovatie zo helder mogelijk te (laten) belichten. Op basis van interviews door Jaap Sluis wordt in beeld gebracht hoe ondernemers innovatie in de praktijk brengen én wat anderen daarvan kunnen leren.

Programma

Aan het woord komen ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en Velsen die innovatief bezig zijn op het gebied van onder meer duurzaamheid, arbeidsmarkt, technologie, robotica of circulariteit. De interviews gaan over het benutten van kansen, overwinnen van tegenslag, bedenken en realiseren van innovaties en de rol van overheid en onderwijs.

In deze editie van Goede Zaken Innovatief de volgende gasten/onderwerpen:

  • Schapenwol inzetten als rijke plantenvoeding, hoe dat kan vertelt Natalie Bogtman van ORO Wolkorrel.
  • Haarlem heeft de EU-prijs als ‘Opkomende Europese Innovatiestad’ gewonnen. Wat betekent dat én welke kansen biedt dat Haarlem voor de toekomst?
  • Met de verdere invulling van het programma zijn we nog bezig. Heeft u tips voor deze (of een volgende) editie? Laat ons weten welke innovatieve ondernemer u aan tafel wilt zien en waarom, mail naar Jaap Sluis.

De presentatie is in handen van Jaap Sluis van communicatiebureau De Coalitie. Van Goede Zaken Innovatief wordt een videoregistratie gemaakt. Deze wordt zowel in zijn geheel als per onderwerp uitgezonden via Goede Zaken TV.

Praktische informatie

Goede Zaken Innovatief begint om 16:00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duurt een uur. Aansluitend wordt er nagepraat en geborreld. Locatie: Maak Arena, Oudeweg 91-95, Haarlem.

Aanmelden

De toegang is gratis, waarbij er plek is voor maximaal 30 bezoekers. Aanmelden kan via deze link.