Op dinsdag 9 mei brengen het Kennemer Inkoop Platform, Ohmygood Giftcard en The Giftmakers impact ondernemers samen op het Seinwezen. We gaan op zoek naar nieuwe verkoopmogelijkheden, verkennen kansen om gezamenlijk aanbod te creëren én leggen verbindingen die het succes van jouw onderneming kunnen versterken. Je bent van harte uitgenodigd!

Praktische details

De bijeenkomst, inclusief lunch, vindt plaats op 9 mei 2023 van 10.00u tot 12.00u in het Seinwezen te Haarlem en wordt georganiseerd door het Kennemer Inkoop Platform. Dit evenement is onderdeel van Kennemer Impact: het Actieprogramma Impact Ondernemen van de gemeente Haarlem in samenwerking met Stichting Stadsgarage. De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven op het Kennemer Inkoop Platform en andere impact ondernemers uit de regio. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het programma?

Accepteer dan alvast dit agendaverzoek (voor Gmail-gebruikers) of mail naar Eva@stichtingstadsgarage.nl. Je ontvangt dan op korte termijn de volledige uitnodiging met aanmeldingslink in jouw mailbox. Graag tot ziens op 9 mei!