Van 24 t/m 30 november vinden in Haarlem weer The Impact Days plaats! Hét moment waarop innovatieve en impactvolle ondernemers op het gebied van conscious gadgets, design, mode, food, interieur en kids hun deuren openen. 

Ondernemers die meedoen met The Impact Days zijn zichtbaar in de Impact Shopping Route. Om consumenten er nog meer van bewust te maken om verantwoord in te kopen, ontvangen alle deelnemers een makelaarsbord om aan het raam te bevestigen. Wat gaat er allemaal gebeuren?

Cadeaumarkt

Op 24 november organiseren we een speelgoedruil bij Rasom (16.00-20.00 uur). Er zijn nog een aantal gratis kraampjes beschikbaar op de cadeaumarkt! Wil jij er een? Geef dit door via circulair@haarlem.nl

Workshop ‘inkopen met impact’

Op dinsdag 29 november organiseert de Stadsgarage een workshop “Inkopen met Impact in 2023”. Hoe kunnen we je helpen de SROI-invulling te vinden die écht aansluit bij jouw inkoopbehoefte? Zijn er daarnaast andere vormen van SROI die wellicht beter passen bij jouw organisatie? Wat als jouw gedroomde impact partner nog niet op het platform staat? Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar antwoorden, zodat jij in 2023 meer grip hebt op je impact- en inkoopdoelen. Uiteraard zorgen we aansluitend, tussen 12:00u en 13:00u, voor een (vegetarische) lunch en ruimte om te netwerken.

Meer informatie vind je hier.

Podcast

Vanaf donderdag staat de podcast online, die helemaal gaat over The Impact Days. Te beluisteren via: https://open.spotify.com/show/70IHItUb6GQVwQmKArTKt3