Wil jij in het nieuwe jaar starten of groeien met jouw impact onderneming? Meld je dan nu aan voor de Impact Booster! Een unieke training onder leiding van ervaren trainers, die zelf ook impact ondernemer zijn, waarin je actief aan de slag gaat met jouw onderneming. De Impact Booster training gaat van start op 13 januari 2023, dus wees er snel bij!

Impact Booster – januari editie

In vier vrijdagen en een terugkomdag ga je op een inspirerende locatie actief aan de slag met jouw onderneming.

De eerste dag richt zich op kennismaken en focus aanbrengen. Vervolgens krijg je jouw ecosysteem en stakeholders in kaart. Je ontwikkelt de waardepropositie en brengt alles tezamen in jouw Social Business Model Canvas. Je gaat aan de slag met impact gericht werken, meten en communiceren. En hoe dit bijdraagt aan de financiering en welke vormen en mogelijkheden daarvoor zijn. Op de laatste dag weet jij waarom jij doet wat je doet, hoe jouw onderneming eruit ziet en wat je nog nodig hebt.

Na afronding van de training is er een terugkomdag met alle deelnemers, ook van voorgaande (online) edities. Daar kun jouw nieuwe verhaal laten horen, pitchen voor de aanwezigen en netwerken tijdens de borrel.

Praktische informatie

De Impact Booster gaat van start op 13 januari 2023. De trainingsdagen zijn op 13 januari, 20 januari, 27 januari en 3 februari van 10:00 tot 16:00 uur. De terugkomdag is op 10 februari 2023 van 15:00 tot 18:30 uur.

Locatie: Broedplaats Bogota in Halfweg
Eigen bijdrage: 50 euro, inclusief lunch
Meld je aan via eva@stichtingstadsgarage.nl